Kesäinen pihamaa järven suuntaan.

Upeaa talvinäkymää Pyhäntieltä järven yli Pyhätunturiin.

Kutsuuko Sinua Lapin lumo, oletko jo kenties ”lapinhullu” tai kiinnostaako Sinua muuten vain Lapin rauhallisuus, luonto ja virkistysmahdollisuudet …

PAIKKA JA MAISEMAT OVAT TOSI KAUNIIT JA MYKISTÄVÄT!

PUITTEET KOHDALLAAN …

1. Talon runko on järeätä Lapin tiheäsyistä hirttä, jota on vaikea saada enää edes rahalla. Rakennus seisoo ryhdikkäästi Pyhäjärven rannan etelärinteestä. Talon ikkunoista on mahtavat näkymät ympäristön tunturimaisemaan. Murtomaahiihdosta nauttivalle on ladulle matkaa vain muutama kymmenen metriä. Rinteeseen ja muihin tunturikeskuksen palveluihin on matkaa joitakin kilometrejä, sillä se sijaitsee järven pohjoispuolella.

2. Keskeinen sijainti Koillis-Lapissa 4- ja 5-tieiden välissä sekä Suvannon historiallisen kylän läheisyydessä, tekevät kohteesta myös houkuttelevan. Lapin keskeisiä ja laajenevia matkakohteita ovat myös Luosto ja Salla, joihin kylältä on nopeat ja hyvät yhteydet -  eivätkä saavuttamattomissa ole Levi, Ylläs tai vaikkapa Saariselkäkään, sillä maantieyhteyksiä on kehitetty jatkuvasti.

LÄHELLÄ ELI VIERESSÄ …

3. Lähin linja-autopysäkki on noin kolmenkymmenen metrin päässä rakennuksen pääovelta – samoin postilaatikot. Myymäläauto pysähtyy myös lähellä – noin 70 metrin päässä rakennuksesta. Marjastamaan ja kalastamaan pääsee nopeasti oman pihapiirin tuntumasta.

4. Pihassa on oma porakaivo, joka on todettu toimivaksi sekä taloudellisuutensa että laatunsa puolesta. Kunnallinen tekniikka on tarvittaessa rajan tuntumassa noin 50 metrin päässä.

5. Monipuoliset ravintolapalvelut ovat käytännössä vain kävely- tai pyöräreissun päässä. Valinnanvaraa etsiville näitä palveluita on luonnollisesti tarjolla runsain mitoin tunturikeskuksessa, josta mm. moottorikelkat saa vuokrattua.

TAPAHTUMIA JA SPESIAALIAKIN …

- Tarjolla on poroajelua, kanoottiretkiä sekä erämajayöpymisiä pientä jännitystä hakeville - jopa koiravaljakkomatkat ovat mahdollisia.

- Aittakurussa on tarjolla teatteria. konsertteja ja muuta festivaaliohjelmaa kesäisin.

- Kauniissa Revontulikappelissa järjestetään erilaisia tapahtumia.

- Ametistikaivos ja lohi-ongintapaikka ovat pienen matkan päässä.